HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Steiner Kristóf, aki elhagyhatta a dzsungelt

2008.11.07. 05:08 sorozat

 

Elton John is dzsungellakó lett Gjon személyében
Ha Delhusa Gjont arcoskodásból kellene osztályozni biztos ötöst kapna.

Tizenkét napja szenvednek Magyarország népszerű celebjei Argentína dzsungelében. Túl vannak már egy-két megpróbáltatáson, az időjárás viszontagságait is megsínylették néhányszor, ami nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is megtörte őket.

 

Senki sem hitte volna, hogy az örök vidám Szőke kapitánynál is eltörik a mécses. Pedig igen, és egy óvodáshoz hasonlóan bőgött Natasának, de nem az embertelen körülmények miatt.

- Megfulladok itt. Lehet, velem van a baj, de kibírhatatlanok a többiek – mondta Szőke kapitány.

Gjon nem okozott csalódást a nézőknek, magához hűen a csütörtöki adásban is kifejtette néhányszor, hogy mennyire tökéletes. Munkája gyümölcsét Picasso és Michelangelo munkásságához hasonlította.

- Az élet olyan kegyes volt hozzám, hogy már 16 éves koromtól a sztárok életét élhetem. Persze nálam is voltak mély pontok, hullámvölgyek, de kinek nem, hiszen, ha megnézzük Elton John is felmutathat egy-két népszerűtlen slágert vagy albumot.

 

Az albán zenész egoizmusát már csak egy papagáj tudja elviselni, akihez látszólag gyengébb szálak főzik, mint a táborban levő összes celebhez. Szoros barátságuk hátterében lehet az áll, hogy a szelíd madár nem beszél vissza, és csak azt mondja, amit a sztár hallani akar.

A csütörtöki adás kiesője Steiner Kristóf volt, aki majdnem örömtáncot lejtett mikor meghallotta nevét.

 

Koccintás közben Balázséknak elmondta, örül, hogy a nézők őt mentették ki a dzsungelből, mivel most jött el az ideje, hogy hazamenjen és már párja hiányát sem tudta volna tovább elviselni.


Forrás: rtlklub,hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: videó szőke andrás rippel ferenc delhusa gjon steiner kristóf

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr84755126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása