HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Engedély nélkül forgattak? Brutál büntetésre számíthatnak

2008.11.09. 08:22 sorozat

 

Brutál büntetés 104 magyarnak Argentínában: A Celeb vagyok… stábja?

Turistaként utaztak be, de "reality show"-t forgattak.

 

 

 

Az argentin hatóságok 104 magyar állampolgár megbüntetéséről döntöttek, miután kiderült, hogy turistaként utaztak be a dél-amerikai országba, de ott engedély nélkül "reality show"-t forgattak - közölte szombaton a bevándorlási hatóság.

A végleges büntetést csak hétfőn szabják ki Misiones tartomány fővárosának, Posadasnak a hatóságai, de a spanyol hírügynökség tudomása szerint fejenként 1500-15.000 dolláros pénzbírság is a része lehet.

A csoportot pénteken fedezték fel egy ellenőrzés során egy magántulajdonban lévő ingatlanon Salto Encantado településen, Posadastól 126 kilométerre. Az ellenőrzést azért kezdték, mert bejelentés érkezett a tartomány munkaügyi hatóságaihoz. Az ellenőrök kiderítették, hogy a turistaként, különböző útvonalakon belépő csoport munkát végez egy magyar televízió számára. A munkában színészek és médiaszereplők vettek részt egy Buenos Aires-i producer közreműködésével.

Bár a hírügynökségi tudósítás nem nevezi meg, kikről lehet szó, köztudott, hogy Argentínában jelenleg a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality show forgatása zajlik.

Ami pedig a lehetséges pénzbüntetést illeti: 15.000 dollár mintegy 3 millió forintnak felel meg, miközben nyilvánosságra került, hogy például Fekete Pákó 1 millió foritot kap a televíziótól a szereplésért.

 

Forrás: atv.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk sztár argentin reality show

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr55758157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása