HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Gjoni nem jutott a dobogós hármasba

2008.11.12. 05:28 sorozat

 

Az utolsó napok ennek jegyében telnek, mindenki érzi, hogy már nem sok van hátra, és láthatják szeretteiket, sőt, végre ehetnek is egy jót!

 

 

 

De az ennivaló még mindig bab, ennek köszönhetően pedig a szellentések is a régiek.

- Hú de budi! – kiáltott fel Pákó, mikozben Rippel Feri - még kiesése előtt - akrobatika órát tartott neki. 

 

 

Pákó tegnap nem csak Rippel Ferivel, hanem Gjon Rambóval is próbálta ápolni remek kapcsolatát: nagy lelkesedésében elhatározta, hogy vérszerződést köt a tábornokkal. Gjon a gyerekes-komoly tervet végül megfúrta, és – vérszeződés helyett - csak egy “izzadságszerződésre” futotta.

Ezen a napon a kincsvadászat egy bontott csirke körül forgott, a csapatnak egy jégbe fagyott szárnyast kellett kiolvasztaniuk. A fiúk nem teketóriáztak sokat, tűzzel mentek a jég ellen. Miután kiolvasztották, jutalmul az egész csapat grillcsirkét ebédelt!

- Fantasztikus volt, mindenki tudott belőle enni, mindenki jóllakott – lelkesedett Rippel Feri.

A bátorságpróbán mind a négyüknek részt kellett vennie. Szőke András befeküdt egy kör közepére, és folyamatosan azon izgult, hogy vajon kit találnak el festékbombával a társai: őt, vagy a csillagokat…

 

 

- Engem már nem érdekelt a csillag, én már csak azon imádkoztam, hogy engem fejbe ne találjanak! – mondta Szőke.

A napot - az időközben távozó - Pákó emlékére egy emlékesttel koronázták meg, csak a szépre és a jóra emlékezve.

- Pákóval kapcsolatban nagyon sok kellemes emlék jutott mindenkinek az eszébe – nosztalgiázott Keleti Andrea.

- Ezzel az estével nem emléket állítunk Pákónak, hanem a hiányát fejezzük ki így – jellemezte az estét a nagyember.

A Buendia-ház tündökése és bukása címen a csapattagok színészként is kipróbálhatták magukat, hiszen egy igazi argentin szappanoperát játszottak el egymásnak - nagyjelenetekkel, szerelemmel, és túlfűtött erotikával.

 

 

 

Pákó után ma újabb embernek kellett mennie: a nézők szavazatai alapján Gjon Rambó, a csapat tábornoka vette a hátizsákját, és hagyta el a dzsungelt.

- Először kicsit furcsa volt, aztán utána én is csak idomultam, mint púpos gyerek a prés alatt – mondta Balázséknak Delhusa.

- Viharos volt, talán azért, mert a szólóénekes nem zenekarban játszik, ezért alkalmazkodási képessége egyenlő a nullával – látta be Gjon.
 

 

 

Forrás: rtlklub.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó pákó keleti andrea szőke andrás rippel ferenc delhusa gjon

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr27764577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása