HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Nem sértett jogszabályt az RTL Klub stábja Argentínában

2008.11.13. 05:29 sorozat

 

Semmilyen helyi jogszabályt nem sértett meg az RTL Klub stábja A Celeb vagyok, ments ki innen! argentínai forgatása során, munkatársaik legálisan dolgoztak az országban - állapította meg a kereskedelmi televízió szerint a dél-amerikai állam bevándorlási hivatala.

"A mai határozat értelmében sem munkatársaink, sem az RTL Klub vagy a műsort készítő IKO Műsorgyártó Kft. nem követett el mulasztást, így semmilyen bírságot nem szabott ki rájuk a hatóság" - áll a csatorna közleményében.

Szombaton jelentek meg - a spanyol EFE hírügynökség beszámolója alapján - hírek arról, hogy az argentin hatóságok 104 magyar állampolgár megbüntetéséről döntöttek, miután kiderült, turistaként utaztak be a dél-amerikai országba, ám ott engedély nélkül televíziós műsort forgattak.

A kereskedelmi csatorna másnapi tájékoztatásában közölte, hogy a valóságshow-t készítő csapat nekik dolgozik, és már akkor azt állították, hogy a stábra nem szabtak ki büntetést. Korábban azt is közölték, a forgatással kapcsolatos ügyeket egy koprodukciókat érintő jogi szabályozást is jól ismerő argentin partnerük intézte.

 

 

Forrás: zoom.hu

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: rtlklub cikk

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr28766414

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása