HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Benkő Dániel meztelenkedett

2008.10.10. 04:46 sorozat

 

Eldurvult a helyzet a dzsungelben! Legutóbbi pucérkodása miatt kiutálták Benkő Dánielt a celebek.
IGUAZO FALLS — Nincs megállás, percről percre tovább éleződik az ellentét a lantművész és az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! szereplői között. A celebeknél végleg betelt a pohár, a tegnapi lapszámunkban bemutatott szexbotránya után ezúttal meztelenkedése botránkoztatta meg a táborlakókat, akik a mutatványa után hajszál híján nekiestek a lantművésznek. Benkő Dániel értetlenül állt a történtek előtt, ám úgy tűnik, a dorgálás nem volt hiábavaló: végül elnézést kért a csapattól. A táborlakók azonban nem felejtenek egykönnyen. Többször is beszóltak a lantművésznek. Czene Attila (33) teljesen kifakadt: – Ez engem annyira zavar, mint másokat a dohányzás. Benkő nem érti az emberi együttélés formáját, szabályait – mondta a többieknek.

Benkő pedig a sok konfliktus miatt minden bizonnyal a Bátorságpróbán akart bizonyítani a csapattársainak, ahol a teljesítményével lenyűgözte a játékosokat. Hősiesen helytállt, pedig nem volt egyszerű feladata. A Pokoli alagút nevű játékban egy fából épített, négy rekeszből álló csőszerű építményen keresztül kellett átmásznia úgy, hogy közben patkányokkal, malacokkal, siklókkal és kígyókkal kellett megküzdenie. Látszólag élvezte a feladatot, énekével és beszédével próbált barátságot kötni az állatokkal. Egy kis sebesülés árán – az egyik kígyó ugyanis megharapta az ujját – sikerült is megszereznie az összes csillagot. Benkő Dánielnek köszönhetően pedig az ottlétük alatt először ehették degeszre magukat a csapattagok.

 

– Benkő a szexualitással próbálta magára hívni a figyelmet, de minden bizonnyal az intellektusa révén ő is érezte, hogy túlment egy határon, ez pedig veszélyezteti a csapatban a biztos helyét – mondta dr. Rusz Edit, a Blikk pszichológus szakértője. – A Bátorságpróba alkalmas volt arra, hogy legyőzze a félelmeit, és bebizonyítsa, nemcsak idétlenkedni tud, hanem keményen harcol a csapatért.

 

Forrás: blikk.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk sztár benkő dániel

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr68706230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása