HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Soma megalázva érzi magát

2008.10.10. 09:29 sorozat

 

Soma teljesen kiakadt! Megalázónak érzi a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban, a dzsungelben rájuk mért feladatokat. Azt mondja, méltatlan számára a kialakult helyzet. Hisztériázik, szorong, szítja a feszültséget folyamatosan. Lehet, hogy ő lesz az első, akinek Argentína elveszi az eszét?

 


Somának lassan elege van a dzsungel kínálta megpróbáltatásokból. A folyamatos megalázást, megerőltetést már nagyon nehezen bírja. Így volt ez akkor is, amikor neki és Bárdosi Sanyinak közösen kellett bátorságpróbára mennie. A "Rémséges zuhany" nevű feladatban Somának egy, a feje fölött két méterrel lévő rácsos állvány alá kellett állnia , fején egy bukósisakra erősített, lyukas, szita szerű edénnyel. Sanyi pedig ebbe öntötte a csillagokat, na meg az ehhez tartozó férgeket, tollat, sarat. Ezen borult ki teljesen a Mamagésa, olyannyira, hogy szinte hisztérikus roham tört rá, hiszen nem tartotta méltónak önmagához a feladatot.


– Katarzisra számítottam, arra, hogy leengednek a Föld gyomrába! Hogy kígyókkal zárnak össze! Egyesülést vártam az anyafölddel, nem egy ilyen bohóckodást! – mondta a máskor mindig nyugodtságáról híres Spitzer Gyöngyi, aki maga is bevallja, hogy az ország egyik legmegosztóbb személyisége. Majd tovább folytatta – Egyáltalán nem erre számítottam, nem egy ilyen méltatlan feladatra! Semmi kihívás nem volt benne! – tette hozzá.
Úgy tűnik, Soma elkezdte szítani az indulatokat, folyamatosan arról beszél, hogy a játék célja az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című produkciójában nem más, mint a megalázás. Állítása szerint csak megalázó helyzetbe akarják hozni őt a a csatorna vezetői és a szerkesztők.

 

Forrás: borsonline.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk soma sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr58706220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása