HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Nem könnyű híres ember családtagjának lenni

2008.10.11. 14:29 sorozat

 

Benkő Dániel lánya minden este azon imádkozik, hogy apja ne csináljon semmi hülyeséget a tévében. A lantművész lánya ugyanis úgy érzi: a Celeb vagyok... című műsorban vetkőzésével, maszturbálásával és szexuális vágyaival nem csak saját magát járatja le ország-világ előtt, hanem lányát is.

 

 

"Anyával kézen fogva ülünk a tévé előtt, és minden este azért imádkozom, hogy végre teljen el úgy egy műsor, hogy apa nem csinál ilyen hülyeségeket. Idegesít, hogy ennyire rossz képet mutat magáról, ezzel engem is kellemetlen helyzetbe hoz" - meséli a Napi Ásznak Dalma, a lantművész lánya.

"Apa otthon sosem vetkőzik le, ez nála a botrányról szól. Valami stratégia lehet nála, mint ahogy az is, hogy magányos farkasnak mutatkozik a műsorban. Pedig ő aztán tud szórakozni! Most elhúzódik a társaságtól, de elképzelhetőnek tartom, hogy a későbbiekben megmutatja, mennyire jó fej is tud lenni."

Forrás: stop.hu
 

Erre mondják, hogy a barátodat megválaszthatod, de a családodat nem.....

Érdekes, úgytűnik a művészetből nem lehet megélni, jobban megfizetik a botrányokozást.

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk benkő dániel

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr51708535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása