HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

A nézők Pákót küldték haza

2008.11.11. 05:23 sorozat

 

Az elmúlt napokban Delhusa Gjon önjelölt dizájnerként kidekorálta a gerendát, dicsőségtáblát csinált, pipereasztalt épített, oázist készített a papagájnak, de mindezen tevékenységeit a többiek nem nagyon értékelték.

 

 

 

-Semmi értelme nem volt, ezekre itt nincs szükség – jelentette ki Rippel Feri.

Gjon Rambó – talán ennek kompenzálására – abbahagyta a másokkal való törődést, és úgy döntött, inkább magával foglalkozik. Hosszú perceken keresztül fésülgette a haját, megpróbálva ezzel is egyre többet kihozni magából. Persze Szőke András nem hagyhatta szó nékül, de a tábornok meg se rezzent, veszekedés helyett inkább elpoénkodta a nagyember által a hajára – vagy annak hiányára – tett beszólásait.

- Gjoninak ma jókedve van, van öniróniája, és az nagyon ritka. – lepődött meg Szőke András.

 

 

 

A bátorságpróba további meglepetéseket okozott: a csillagokért folytatott harcot a víz és az idő ellen csak folyamatos “Ákálámágó!” üvöltésekkel tudták megnyerni.

Gjon pedig - nagyon úgy tűnik, hogy - nem csak a fejadagokat, hanem Keleti Andrea szívét is a magáénak szeretné tudni. Természetesen ezt nem csak Andi, hanem mások is észrevették.

 

 

 

- Van egy franciaágyunk, ezt ki kellene használni. – poénkodott Rippel Feri és Szőke, majd a kincsvadászatról hazatérő párost – akiknek köszönhetően a csapat fagyit nyalhatott a dzsungel közepén, a legnagyobb forróságban - egy nászággyal lepték meg.

- Nagyon vicces volt ez, hogy minket egy nászággyal vártak a Gjonival, és ez egy nagyon szép gesztus, ami bizonyítja, hogy velem ilyen nagyon jól bánnak – reagálta le a helyzetet a tábor egyetlen női tagja.

Az őszinteség nem csak Andi sajátja, hanem Oszkáré is, aki a szemébe mondta Pákónak, hogy sosem lesz a kedvence.

- Nem tudom milyen barátai vannak, de nem sajnálom, hogy nem leszünk barátok soha, mert ez.. ez köcsög – kommentálta Oszkár monológját Pákó.

Pákó volt az, aki a váratlan meglepetésként a kismalac helyett jött, és - még váratlanabb meglepetésként - akit a nézők ma hazaküldtek.

 

 

 

- Sokat számít ez az életemben, ezeket a dolgokat nem fogom elfelejteni, volt benne félelem is, de jól éreztem magam. Nehéz volt, de beilleszkedtem – mondta a táborban töltött napokról a dzsungelharcos Balázséknak.


Forrás: rtlklub.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: videó pákó keleti andrea szőke andrás rippel ferenc delhusa gjon bátorságpróba

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr70762751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása