HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Zimány Linda másodikként szabadult az őserdőből

2008.11.06. 05:45 sorozat

 

A celebek a finisben vannak, minden nappal egyre kevesebben lesznek, és minden a dzsungelben töltött órát egyre nehezebben viselnek.

Delhusa Gjon, az újonnan kinevezett táborparancsnok nagyon élvezte új szerepét.

- Végetek van – mondta ördögi mosollyal Gjon, aztán kiosztotta a feladatokat.

- Amikor kiderült, hogy Delhusa lesz a táborparancsnok, akkor már tudtam, hogy mostantól kezdve katonaállamban élünk. – Steiner Kristóf így vélekedett a keménykezű énekesről, de a többiek sem nagyon örültek az új főnöknek.

Míg Gjon nem alakított túl nagyot egy korábbi bátorságpróbán, addig Rippel Feri – akiben nagy bizodalma volt a csapatnak – győzelmet aratott az idő, a víz, és a hüllők felett, és tíz csillaggal tért vissza társai közé.

 

 

Delhusa tábornok és szárnysegédje, Pákó egy kis örömzenéléssel próbálták feldobni a hangulatot, de az egész ismét egy szép nagy veszekedésbe torkollott. Bizony, a tábor lakói egyre nyűgösebbek, hiányzik nekik a család, a megszokott ízek, illatok, és ölelések. A ma megkapott levelek mindenkit elérzékenyítettek.

 

 

- Legyél laza, ne vegyél magadra semmit – bíztatta Gjon fia apját.

- Egy kicsit szomorúnak látlak – Zimány Linda édesanyja ezen sorokat vetett papírra.

- Az a legrosszabb, hogy nem ölelhetlek, nem csókolhatlak, nem érinthetlek meg – írta Natasa kedvese, aki nagyon hiányolja párját.

- Biztos, hogy szükségük lenne rám, de nem írták, hogy erős maradhassak – fogadta Keleti Andrea férje üzenetét.

A feszültség, ami a csapat tagjaiban van, napról napra nő. Most, hogy elolvasták az otthoniak meleg sorait, többen nem tudták visszatartani könnyeiket. Még az erős nagyember, Szőke András is zokogásban tört ki, amikor meghallotta Badár Sándor barátja sorait.

A celebek – talán a leveleknek köszönhetően – a nap végére kicsit összerázódtak, és este a tábortűz mellett osztották meg egymással szerelmi életük hajnalának legféltettebb titkait.

- A nagymama volt az, aki tartotta a hátát, és fedezett minket, és jelt adott, ha a Papa megjelent a ház előtt – mesélt mosolyogva első szerelméről a tábor kapitánya, Gjon.

A nézők a tábor egyik legfiatalabb tagját, Zimány Lindát küldték haza, és fosztották meg ezzel a Dzsungel Királynője címtől. A lány megkönnyebbült sóhajjal vette tudomásul, hogy valóban a végéhez közeledik a dzsungelben töltött idő, hiszen hamarosan már útban lesz hazafelé.

 

 

- Az első napokban nagyon jól éreztem magam, de aztán jöttek a rossz idők. Vegyesek az érzelmek, mert a többiek ottmaradtak. – mondta Balázséknak a csinos modell.

- Arra nem gondoltam, hogy lelkileg fog a legjobban megviselni, a végére nagyon magányosan éreztem magam, sokkal érzékenyebb voltam, sokkal többet sírtam. – ismerte el Linda.


Forrás: rtlklub.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: videó pákó zimány linda rippel ferenc delhusa gjon bátorságpróba

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr98753296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása