HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Kinter Oszkár sem lesz a Dzsungel Királya

2008.11.10. 06:18 sorozat

Nagy izgalmakkal indult a vasárnap, mert még az éjjel folyamán egy igazán veszélyes mérges kígyó ólálkodott a tábor területére.

 

 

 

A hívatlan vendéget Szőke András vette észre, így szerencsére senkinek sem esett baja, de szükséges volt a képzett vadőröket segítségül hívni, hogy befogják az eltévedt egyedet. Az izgalmakat nem igazán pihenhették ki a táborlakók, mert Manyi biológiai órája sokkal előbbre járt, mint mindenki másé és hangos rikácsolással vezette föl a reggelt. Gabi félálomban meg is jegyezte: „ lenyeltél egy dudát b.. meg”?

 


A lányok, hogy valamennyi jókedvet és mosolyt csaljanak a többiek orcájára egy sztriptíz versenyt hirdettek a fiúknak. Mindenki nagy elánnal vett részt a versenyben, kivétel Oszkárt aki giccsesnek érzete volna a saját indulását. A pálmát Szőke kapitány vittel, miután olyasfajta hullámokat produkált a hasával, amelyet csak nagyon kevesen tudnak. Elismerés ide vagy oda Szőkének újabb kihívással kellett szembenéznie, mert Gabival ő ment a kincsvadászatra. A feladat nehézségekről mindent elmond András rövid, velős véleménye: „ a tökömről is folyik a víz!”

 


A bátorságpróbán Pákónak kellett helyt állnia és ez többé-kevésbé sikerült is pedig igazán gusztustalan feladatot kapott. Először is kerékbe törték, majd a forgó kerékről kellett egy vályúból kihalásznia a csillagokat, amelyek mindenféle visszataszító dologgal voltak tele. Akala Mago segített, mert Pákó egészen jó teljesítményt nyújtott. A nap végére maradtak a legizgalmasabb pillanatok a férfiak egységesen az egyetlen játékban maradó hölgy, Andi kegyeiért versenyeztek.

 

 

 

 

Forrás: rtlklub.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: videó kinter oszkár bátorságpróba

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr75759761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása