HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

A Dzsungel Királynője Keleti Andrea

2008.11.13. 05:30 sorozat

Eljött, sajnos itt van a pillanat, amikor kedvenc celebjeink közül ki kell választani a trón új birtokosát, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen az utolsó napon még rengeteg érdekesség történt.

 

A nap elején a megfogyatkozott csapat felkerekedett és ellátogatott a vízeséshez, ahol egy utolsó emlékezetes fürdőzést rendeztek. Bizonyítani is kellett, hogy nem érdemtelenül maradhattak a végsőkig. Elsőként Szőkének jutott a lehetőség, és bizony nem is vallott szégyent, egy űrhajós-szkafander felső részét kapta fejfedőnek. A nyíláson pedig a már-már ismerős csótányok, kukacok, patkányok és kígyók érkezetek András fejéhez, csakhogy érezze a törődést! A kapitány nem aprózta el, kibírt mindent és vihette is csillagokat. Másodjára Rippel Feri mutathatta meg. A sors nem kegyelmezett neki, hiszen ügyességi feladatot nem kaphatott az nem lett volna kihívás, azonban a turmix bár, amely csak rá várt na az minden volt csak nem könnyű. Nézzük csak a menüsort: nagyon finom májas-banán, egy kihagyhatatlan szíves-eper, egy igazi kuriózum beles-dinnye és fojtásként gyomor vegyes gyümölccsel. Ez mind-mind simán lecsúszott, Ferinek nem csak az izomzata van vasból de a gyomra is. Az élő rovarokkal megbolondított málna már nem fért sehova, de így is remek volt. (Biztosan nagyon örült az anyukája amikor fiatal volt, hogy Ferike gyakorlatilag mindent megevett.)

 

 

 

Végül Andira került sor, aki talán a legkönnyebb feladatot kapta, táncolhatott kedvére csak arra kellett figyelnie, hogy a nyakába ömlő szenny ne akadályozza a mozgásban.

 

 

 

És megválasztották a Dzsungel Kiréynőjének Keleti Andreát:

 

 

 

Az este a keserédes búcsúzkodás jegyében telt, a tűzet is csak Akalamagó szelleme éltette.

 

Forrás: rtlklub.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó keleti andrea szőke andrás rippel ferenc bátorságpróba

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr11766411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása