HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

A Dzsungel Királynője Keleti Andrea

2008.11.13. 05:30 sorozat

Eljött, sajnos itt van a pillanat, amikor kedvenc celebjeink közül ki kell választani a trón új birtokosát, de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen az utolsó napon még rengeteg érdekesség történt.

 

A nap elején a megfogyatkozott csapat felkerekedett és ellátogatott a vízeséshez, ahol egy utolsó emlékezetes fürdőzést rendeztek. Bizonyítani is kellett, hogy nem érdemtelenül maradhattak a végsőkig. Elsőként Szőkének jutott a lehetőség, és bizony nem is vallott szégyent, egy űrhajós-szkafander felső részét kapta fejfedőnek. A nyíláson pedig a már-már ismerős csótányok, kukacok, patkányok és kígyók érkezetek András fejéhez, csakhogy érezze a törődést! A kapitány nem aprózta el, kibírt mindent és vihette is csillagokat. Másodjára Rippel Feri mutathatta meg. A sors nem kegyelmezett neki, hiszen ügyességi feladatot nem kaphatott az nem lett volna kihívás, azonban a turmix bár, amely csak rá várt na az minden volt csak nem könnyű. Nézzük csak a menüsort: nagyon finom májas-banán, egy kihagyhatatlan szíves-eper, egy igazi kuriózum beles-dinnye és fojtásként gyomor vegyes gyümölccsel. Ez mind-mind simán lecsúszott, Ferinek nem csak az izomzata van vasból de a gyomra is. Az élő rovarokkal megbolondított málna már nem fért sehova, de így is remek volt. (Biztosan nagyon örült az anyukája amikor fiatal volt, hogy Ferike gyakorlatilag mindent megevett.)

 

 

 

Végül Andira került sor, aki talán a legkönnyebb feladatot kapta, táncolhatott kedvére csak arra kellett figyelnie, hogy a nyakába ömlő szenny ne akadályozza a mozgásban.

 

 

 

És megválasztották a Dzsungel Kiréynőjének Keleti Andreát:

 

 

 

Az este a keserédes búcsúzkodás jegyében telt, a tűzet is csak Akalamagó szelleme éltette.

 

Forrás: rtlklub.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó keleti andrea szőke andrás rippel ferenc bátorságpróba

Nem sértett jogszabályt az RTL Klub stábja Argentínában

2008.11.13. 05:29 sorozat

 

Semmilyen helyi jogszabályt nem sértett meg az RTL Klub stábja A Celeb vagyok, ments ki innen! argentínai forgatása során, munkatársaik legálisan dolgoztak az országban - állapította meg a kereskedelmi televízió szerint a dél-amerikai állam bevándorlási hivatala.

"A mai határozat értelmében sem munkatársaink, sem az RTL Klub vagy a műsort készítő IKO Műsorgyártó Kft. nem követett el mulasztást, így semmilyen bírságot nem szabott ki rájuk a hatóság" - áll a csatorna közleményében.

Szombaton jelentek meg - a spanyol EFE hírügynökség beszámolója alapján - hírek arról, hogy az argentin hatóságok 104 magyar állampolgár megbüntetéséről döntöttek, miután kiderült, turistaként utaztak be a dél-amerikai országba, ám ott engedély nélkül televíziós műsort forgattak.

A kereskedelmi csatorna másnapi tájékoztatásában közölte, hogy a valóságshow-t készítő csapat nekik dolgozik, és már akkor azt állították, hogy a stábra nem szabtak ki büntetést. Korábban azt is közölték, a forgatással kapcsolatos ügyeket egy koprodukciókat érintő jogi szabályozást is jól ismerő argentin partnerük intézte.

 

 

Forrás: zoom.hu

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: rtlklub cikk

süti beállítások módosítása