HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Sebestyén Balázs vezeti a dzsungel show-t

2008.09.18. 10:15 sorozat

Sebestyén Balázs és Vadon János lesz a házigazdája az RTL ősszel induló Celeb vagyok, ments ki innen című új reality Show-jának.

Állítólag nem mindennapi feladatok várnak a résztvevőkre.

A műsorfolyamban - ahogy a címből is kiderül - celebek utaznak a csatorna pénzén, majd megpróbálják magukat feltalálni, tűzet gyújtanak öngyújtó és gyufa nélkül, megpróbálnak összeeszkábálni valami sátorfélét az Iguazú-vízesés környékén lévő erdei tisztáson.

"Még soha nem jártam az argentin dzsungelben, nem is tudom, mitől tartsak előre a legjobban. Nyilván sok minden benne van a pakliban: például a dengue-láz. Hogy lehetőleg mindent elkerüljünk, kaptunk védőoltásokat. A stáb tagjai közül néhányan már jártak kint, azt mondták, vannak valamilyen zöld hangyák, amelyek hatalmasat és fájdalmasat csípnek. Annak nagyon örülök, hogy Janival vezetjük a műsort, hosszú évek óta jóban vagyunk, sokat dolgoztunk együtt, és azt hiszem, jól kiegészítjük egymást" - nyilatkozta Balázs
 
Forrás: origo.hu

Szólj hozzá!

Címkék: cikk celeb sztár dzsungel sebestyén balázs vadon jános

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr99669102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása