HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Kik lesznek a Dzsungel Sztárok?

2008.09.20. 09:39 sorozat

  

A dzsunger reality műsor celebjei:

 

Bárdosi András

Olimpiai ezüstérmes birkózó, világbajnok szumós.

A 31 éves sportoló birkózóként kezdte pályafutását. Számos világ-, és európa-bajnoki éremmel büszkélkedhet, 2000-ben pedig a Sydney Olimpián kötöttfogásban ezüstérmet szerzett. Néhány éve a birkózás mellett belekóstolt a szumózásba is. A hobbiként kezdődő elfoglaltság csakhamar komolyra fordult, mára már Sanyi kétszeres európa- bajnok és súlycsoportjában megnyerte a thaiföldi világbajnokságot is.

 

Benkő Dániel

Lantművész

Dániel Magyarország egyik legelismertebb lant- és gitárművésze, azonban egy ideje lázadó korszakát éli. A köztársasági érdemkereszttel és számos rangos elismeréssel díjazott művész az utóbbi időben meztelenkedésre adta a fejét, botrányaitól volt hangos a sajtó.

Szerepelt az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában, most pedig a dzsungelben próbálja ki magát.

 

Czene Attila

Olimpiai bajnok úszó

Czene Attila magyar vegyesúszó. Olimpiai bajnok lett az 1996. évi nyári olimpiai játékokon Atlantában a 200 méteres egyéni vegyesúszásban. Azt megelőzően az 1992. évi nyári olimpiai játékokon Barcelonában bronzérmet szerzett. Indult a 2000. évi nyári olimpiai játékokon is.

A tévénézők a Szombat esti láz című táncos showműsor első szériájából ismerhetik, amit párjával, Bánhidi Petrával meg is nyertek. A táncosnő és a sportoló 2007. őszén összeházasodtak.

 

Dér Henrietta

Énekesnő

Henit egy tehetségkutató (Megasztár) műsorból ismeri az ország. A vajdasági lány néhány évvel ezelőtt mindenkit elkápráztatott különleges hangjával. A versenyből ugyan kiesett, ám az egyik hazai popegyüttes felfigyelt rá, így 2005 óta a Sugarloaf énekesnője.

 

Falusi Mariann

Énekesnő

A Ki mit tud?-on jazzénekes kategóriában indult és tehetségét meg is jutalmazták: őt találták a legjobbnak, így abban az évben, jazzének kategóriában ő nyert. 1985-ben folytatódott a sikersorozat, hiszen Kubából fesztiválgyőztesként térhetett haza. Évekig a Stúdium Dixilend szólóénekese volt, játszott a Pesti színházban, Szegeden, Diósgyőrben és Szolnokon. 1988-tól a maga ura lett és szabadúszóként dolgozott. Lang Györgyivel létrehozta a Pa-dö-dö együttest, mellyel sikert sikerre halmoztak. Évekig vezetette a RTL Klub Reggeli című műsorát és jelenleg is rádiós műsorvezető. Sokoldalúságát most a Csillag születik zsűritagjaként, és a Vacsoracsatában is megmutatta.

 

Gáspár Győző

Showman

A Győzike-show „főszereplője”, házigazdája. A reality-show mellett énekléssel keresi a kenyerét. Házas, felesége, Bea asszony. Ezidáig ötször álltak oltár elé, hogy megerősítsék szerelmüket. Van két közös gyermekük, Evelin és Virág. Állítja, hogy minden vágya az volt, hogy vékonyabb legyen. Ez - mint minden más - sikerült is neki.

 

Horváth Éva

Modell, műsorvezető

1998-ban Magyarország szépségkirálynőjévé választották. Ennek köszönhetően több világversenyen vett részt, 2004-ben pedig megnyerte a görögországi Miss Tourism Planet választást is.

Azóta számtalan újság címlapján szerepelt és több televíziós produkcióban is szerepelt (Szombat esti láz, Barátok közt, Vacsoracsata), jelenleg pedig a Cool TV-n vezet műsort.

Szabadidejében a fittnessnek, és a búvárkodásnak hódol.

 

Márk

Énekes

Mark 1989-ben született Németországban. Mamája már kiskorától tanította énekelni Markot, aki két és fél éves korára több mint 60 magyar népdalt és német gyerekdalt tudott tisztán elénekelni. Következtek a zeneiskolás évek, ahol az ének mellett négy évig zongorázni, majd fuvolázni tanult. Szabadidejét legszívesebben énekléssel, zenéléssel tölti, de ezen kívül imádja a jó filmeket, szereti a festészetet, ő maga is rajzol, fest, fotókat készít, sőt néha rövidfilmeket forgat barátaival. Mark 2004-ben költözött Magyarországra.

 

Soma

Előadóművész

Spitzer Gyöngyi /Soma/ 1966 május 29-én született Debrecenben. Hajdúnánáson nőtt föl egy öt gyerekes család első gyermekeként. Érettségi után két évre visszaköltözött Debrecenbe, ahol az öneltartás, különféle fizikai munkák végzése közben a Pinczés, majd az Alföld Színjátszó Stúdiókban tanult színészetet. 20 évesen költözött föl Budapestre, ahol kalandos, viszontagságokkal teli időszak után viszonylag hamar bekerült az akkor pezsgő életet élő magyar underground középpontjába. Koncertjeivel, kiállításmegnyitóival, performance-eivel, média megjelenéseivel a rendszerváltás előtti ún. alternatív kulturális élet egyik kulcsfigurája volt

2002-ben alakult jelenlegi zenekara, a "Soma Jazz Most", akikkel rendszeresen koncertezik Budapesten és országszerte.

A művészet mellett emberi, női eszmékért küzd, erős személyiségével új utakat tör. A magyar közélet tevékeny szereplője. Felnőttként újra iskolapadba ült, 2008-ban végezte el az ELTE pszichológia szakát. Közel 20 éve foglalkoztatja a hazai média, szinte minden jelentős médiaszemélyiség műsorában feltűnt már.

 

Stiener Krsitóf

Szerkesztő, műsorvezető

Évekig a zenecsatorna műsorvezetője és szerkesztője volt, színészként is dolgozik újságíró, szinkrondramaturg.

 

Szabó Patrícia

Újságíró, főszerkesztő

Szabó Patrícia 20 évesen a Nők Lapjánál kezdte pályafutását. 7 évig újságíróként és szerkesztőként dolgozott a hetilapnál, majd publikált a Nők Lapja Évszakok magazinban és részt vett a Nők Lapja Cafe indításában is. Másfél évig dolgozott a Best magazinnál, ő koordinálta a hazai sztárokkal foglalkozó anyagokat összeállító szerkesztőségi csapat munkáját. 2003 októberétől a Wellness magazin főszerkesztője volt, amely az életmódmagazinok szegmensében ez idő alatt lett piacvezető. Jelenleg Cosmopolitan, a cosmo.hu és a Nők Lapja esküvő (korábban JOY, a Wellness és a Maxima) főszerkesztője.

 

Forrás: rtlklub.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: győzike soma sztár márk falusi mariann czene attila benkő dániel horváth éva bárdosi sándor steiner kristóf dér henrietta szabó patrícia

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr100671931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása