HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Mit visznek magukkal a celebek az őserdőbe?

2008.09.22. 08:01 sorozat

Már csak néhány hét és útrakelnek a hírességek. Az argetin őserdőben bizonyíthatják, mennyire bátrak, talpraesettek.

Az RTL Klub műsorában korábbi életükhöz csak egyetlen dolog köti majd őket: vihetnek magukkal egy tárgyat, ami a legkedvesebb a szívüknek. A Blikk utánajárt, mi is lenne az:

Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó

– Egy nemzeti lobogót viszek magammal, hogy ha arra téved egy emberevő törzs, akkor egyből lássák, ezek a kempingezők itt magyarok, a hunok leszármazottai. Nem adom könnyen magam! Teszek a politikára, nem vagyok se jobbos, se balos. Egyszerűen szeretném kitenni a hazám zászlaját a dzsungelben.

Dér Heni énekesnő

– Nem vagyok plüssállat-, kabalarajongó. Amikor nagyon izgulok, mindig a szüleimre gondolok, de őket nem vihetem magammal.Ha lehet, akkor eseménynaplót írnék, vagyis magammal füzetet és tollat. A dzsungelben sok-sok új élmény vár rám, új helyzetek, ezeket szeretném lejegyezni.


Szabó Patrícia főszerkesztő

– Szemöldökcsipeszt! Mégse nézzen ki az esőerdőben az ember lánya úgy, mint egy ősember. Praktikus, másra is lehet használni, például szálka kihúzásra!

Czene Attila úszóbajnok

– Az elektromos fogkefémet mindenhová magammal viszem. Ha külföldre megyek, mellé kell csomagolnom az átalakítót is. A dzsungelben nem lesz mit átalakítani, de ez most nem érdekel.


Benkő Dániel lantművész

– Spirituálisan fejlődni megyek a dzsungelbe. Két dolog van, ami ezt segíti, az egyik maga a dzsungel. Most is abban élek a Sváb-hegyen, szarvasbogarak és magam telepítette darazsak közt, hogy szokjam a csípéseket. A másik az egyetlen igaz könyv, amit én írtam: a Megőrültem.


Horváth Éva szépségkirálynő

– Nem vagyok az a „nyünyükés” típus, kabalát biztosan nem viszek magammal, de napszemüveget és krémet nagyon szeretnék. Világoskék a szemem, és nagyon érzékeny. Erős napsütésben gyakorlatilag nem látok nélküle. Ha lesz olyan feladat, hogy át kell menni egy pallón, arra esélyem sincs. Ez nagyon komoly!


Soma énekesnő

Mamagésa még nem döntött arról, hogy mivel örvendezteti meg az argentin dzsungelt. – Guadeloupe, vagyis a Mennyei Anya képe lehet az egyik, amit viszek. A másik a természet iránti tiszteletből fakad. Orisa, vagyis ajándék, amellyel meg kell tisztelni a hely szellemét, megköszönni, hogy ott lehetünk.

Márk énekes

– Lehet, hogy furcsán hangzik, de egy robusztus méretű esernyőt vinnék magammal. A szabad ég alatt alszunk, mi van, ha esik? A másik tárgy, az a medalion, amin az utazók védőszentje, Szent Kristóf látható. Anyukámtól kaptam, hogy vigyázzon rám.


Falusi Mariann énekes

– Az utazós mackómat viszem magammal, ő minden útra elkísér. Jó kispárnának, fogódzkodónak, kabalának. Bármi másnál százszor többet ér, ez nem kérdés!


Győzike showman

– A családom fényképét viszem magammal, természetesen egy zebracsíkos keretben. Féltem a zebrakeretet, mert ott a dzsungelben párás a levegő, sár van és mocsok. Az egykori rapper a veszélyek ellenére sem hajlandó lemondani kedvenc tárgyáról, oly sokat jelent neki: lányától, Evelyntől kapta.

Forrás: blikk.hu

Szólj hozzá!

Címkék: cikk győzike soma sztár márk falusi mariann czene attila benkő dániel horváth éva bárdosi sándor dér henrietta szabó patrícia

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr34675253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása