HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Balázs luxus körülmények között a dzsungelben

2008.10.03. 19:55 sorozat

 

A műsorvezetők luxus körülmények között lesznek, míg a versenyzők csak éppen csak annyi rizst és babot kapnak enni, hogy ne haljanak éhen, a többi élelemért meg kell küzdeniük. Ha nyernek, kapnak pluszételt. Nyersen. Víz korlátlan mennyiségben áll rendelkezésükre, de még a fogmosáshoz is fel kell forralniuk.

Tűzifáról viszont maguknak kell gondoskodniuk. A hőmérséklet 20-30 fok közt ingadozik, a levegő nagyon párás, és gyakran esik. Amíg ők a napi betevőért harcolnak, a két műsorvezető egy meseszép szállodában lubickol a luxusban.

 

 

Sokkal jobb körülmények közt leszünk, az biztos – szögezi le Balázs. – Tiszta, rendes hotel, ha nem is ötcsillagos, de jó!

Balázs visz magával rengeteg könyvet, CD-t, laptopot, játékokat, PlayStationt.

A másik műsorvezető, Vadon János irigyli a celebeket, boldogan cserélne velük.

Balázzsal ellentétben nekem nincsenek luxusigényeim – árulta el János. – Szeretem, tisztelem, védem a természetet. A négycsillagos szálloda helyett szívesen aludnék a szabad ég alatt. De Balázs ezt nem bírná, ő nem létezhet mobiltelefon, digitális klíma és ülésfűtés nélkül. Rockerbeállítottságú vagyok, ha tehetném, a hajam a fenekemig érne, de nem nő.

Forrás: blikk.hu

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk sztár sebestyén balázs vadon jános

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr88696305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása