HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Majd egy napig utaztak a celebek

2008.10.04. 21:56 sorozat

 

Hosszú volt az út a "pokol felé", ahogy a Blikk jellemezte a celebek argetin kalandjának helyét.

A csapat szórakoztatói Benkő Dániel és Győzike volt a repülőúton,

ahogy várható is volt :)

A hosszú repülőutat ki-ki másképp töltötte el. Soma (42) kihasználta az időt, és szellemileg próbált meg felkészülni a következő hetek megpróbáltatásaira. Dér Heni (22) számára nem csupán azért marad emlékezetes az utazás, mert a valóságshow forgatására utaztak, hanem azért is, mert az énekesnő életében először ült repülőn.

 

– Mint minden új dologtól, a repüléstől is tartottam egy kicsit, de a tizedik óra után szinte már észre sem vettem, hogy több ezer méter magasban szállunk a levegőben. Élveztem az utat, de rettentően hosszú volt – mesélte a Blikknek Heni.

 

Persze Benkő Dániel (61) és Győzike (34) gondoskodott arról, hogy a közel egynapos repülés ideje alatt a gép többi utasa se unatkozzon. Folyamatos showikkal szórakoztatták a közönséget. Győző – nem hazudtolva meg önmagát – kevéske angoltudásával a gép minden egyes utasának elmondta, hogy menynyire szereti őket. Benkő Dániel viszont inkább csak az utasok női tagjait vette célba, és ostromolta őket szerelmével.

 

A tizenkilenc óra alatt azonban arra is fény derült, hogy a birkózó Bárdosi Sándor (31) és Győzike között egyre nagyobb feszültség kezd kialakulni. Ennek oka pedig az, hogy mindketten meglehetősen erős egyéniségek, ám tökéletesen más a személyiségük. A táborban majd kiderül, hogy a két hangadó közül

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk győzike soma sztár benkő dániel bárdosi sándor dér henrietta

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr2696395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása