HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Konfliktusok az őserdőben

2008.10.05. 13:42 sorozat

 

Tuti balhék várhatók az argetin dzsungelből. A Blikk szakértője dr. Russz Edit az alábbiak szerint készítette el a várható összecsapásokat

Két héten át össze lesznek zárva a dzsungeltáborban, így konfliktus lesz bőven! A Blikk pszichológus-szakértője, dr. Rusz Editt jellemrajzott készített néhány szereplőről, és érzése szerint szerint Falusi Mariann (48), Bárdosi Sándor (31), Czene Attila (34) nem fog „cirkuszolni”.

 

 

Lehetséges konfliktusok:


Győzike—Mark
Ok: Győzike (34) mindent képes megtenni azért, hogy sztár legyen, és nehezen viseli, ha bárki „beárnyékolja fényét”. Mark (20) azonban életének azt a szakaszát éli, amelyben sikert sikerre halmoz, ezért Győziben felbukkanhatnak a féltékenység jelei. Előfordulhat, hogy Győzi provokálni fogja Markot.

 

Soma—Szabó Patrícia
Ok: Soma (42) azt vallja, hogy a természet feltölti az embert energiával. Szabó Patrícia ezzel ellentétben egy igazi városi nő, aki megszokta a komfortot, és ragaszkodik a kényelemhez. Minden bizonnyal a kietlenségben ezek a személyiségi jegyek megmutatkoznak majd.

 

Benkő Dániel—Horváth Éva, Dér Heni, Szabó Patrícia
Ok: Benkő Dániel (61) úgy tartja, hogy a fiatalságát a szexuális kapcsolattartásával tudja megőrizni. Tanácsos a lányoknak óvatosan mutogatniuk a bájaikat Benkő előtt.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk győzike soma sztár falusi mariann czene attila benkő dániel horváth éva bárdosi sándor dér henrietta szabó patrícia

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr28696379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása