HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Mennyiért viselik el a sztárok a szenvedést a dzsungelben?

2008.10.05. 10:21 sorozat

 

Kegyetlen bánásmód, szigorú szabályok 18 napon át,  2,5 millióért!

Kegyetlen bánásmódban részesülnek az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor játékosai. Győzike, Dér Heni, Soma, Falusi Mariann, Horváth Éva, Steiner Kristóf és a többiek azonban nem csupán a civilizációmentes őserdőt viselik el, de szigorú szabályok szerint élik majd három hetes kiruccanásukat. De vajon mennyit tehetnek zsebre a dzsungelharcért?

 

Az előírásoknak nem érdemes ellenszegülni, hiszen a táborba lépés előtt alaposan átkutatják a szereplőket. A táborba költözés után nem hagyhatják el a kijelölt területet, ha valaki mégis szökéssel próbálkozik, a kamerák azonnal jelzik ezt a műsor szerkesztőinek, ugyanis a játékosok minden mozdulatát a nap 24 órájában kamerák figyelik majd.

 

A dzsungeltábor lakói nem öltözködhetnek kedvük szerint, azt kell viselniük, amit adnak nekik, tisztálkodniuk csakis hideg vízben lehet, és az étel mennyisége is korlátozott lesz, ami egyáltalán nem biztosítja, hogy a játékosok jól is laknak majd a közel három ét alatt. A játékosok elzárva élik majd mindennapjaikat a külvilágtól, így a civilizálatlan életmódért természetesen szép kis summával kell megtömni a show-szereplők zsebeit.

 

A Blikk utánajárt, és megtudta: a 18 napos kaland fejében a sztárok fejenként 2.5 millió forintot raknak zsebbe.
 

Forrás: stop.hu

 ennyiért érdemes egy kicsit szenvedni :)

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr89696342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása