HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Égés volt a tűzrakás a celebeknek

2008.10.07. 16:48 sorozat


Már az első akadálynál csaknem elvéreztek az argentin rengetegbe száműzött magyar hírességek. Bár a tűzcsiholással egy átlagos képességű ősember is megbirkózott, Somáék gyufával sem boldogultak. Végül kerozinnal sikerült lángra lobbantani a fát, s a Celeb vagyok, ments ki innen! résztevevőinek most arra kell vigyázniuk, hogy a tűz ki ne aludjon a játék végéig. Ellenkező esetben veszélyes hidegben fagyoskodhatnak éjszakánként.

Leégtek a Celeb vagyok ments ki innen! civilizációhoz szokott sztárjai. Az RTL Klub tegnap kezdődött új műsorának szereplői már egy egyszerű tűzgyújtásnál elvéreztek. Pedig szinte mindent felgyújtottak, ami a kezük ügyébe került.
Legelőször gyufával próbálták lángra lobbantani a kikészített fát, de miután ez nem sikerült, intimbetétek elégetésével próbálkoztak. Ezzel a módszerrel is csődöt mondtak, ezért Falusi Mariann olajjal öntötte le mini máglyát, Soma pedig vécépapírral akarta táplálni a tüzet. A sorozatos kudarcok után a túlélő ládában talált fertőtlenítőt is kipróbálták, végül Czene Attila találta meg az eredetileg is tűzgyújtásra bekészített kerozint. Az üzemanyagtól természetesen azonnal meggyulladt a farakás, de amint elégett, a tűz ismét elaludt. Végül a nemrégiben kiképzőtáborban járt Bárdosi Sándor oldotta meg a kínos helyzetet. Egykori olimpikonunk az ülőalkalmatosságnak szánt farönkről tépte le a háncsot, és azzal élesztette fel a tábortüzet.Számkivetett celebeinket azóta ez a láng melegíti, életbentartása komoly erőfeszítést igényel, mivel gyakran esik az eső, magas a páratartalom a táborhelyen.

A Celeb vagyok ments ki innen! egyik legfontosabb szabálya, hogy a játék során a sztárok egyetlen pillanatra sem hagyhatják kialudni a tábortüzet. Éjjel-nappal őriznie kell valakinek, mert ez melegíti őket az éjszakában, ugyanis naplemente után öt fok alá süllyed a hőmérséklet.

 

Forrás: borsonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: cikk soma sztár falusi mariann czene attila bárdosi sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr7701383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása