HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

A celebeknek kezd elegük lenni egymásból

2008.10.11. 10:46 sorozat

 

Ötödik napjukat töltik a celebek a dzsungelben, dacolva egymással, az időjárással, a hideg vízben fürdéssel, a próbákkal, vagy az őserdő állataival.

 


A hírességek napról-napra nehezebben viselik az együttélést. Ráadásul a vadonban egyre melegebbek a nappalok, ezért a csapat a vízben, közös labdázással lazított. Mindezek ellenére kimondva-kimondatlanul, de kezd elegük lenni egymásból. Ingerültek, feszültek, és főleg éhesek.

Szerencsére Czene Attila ma öt csillagot szerzett, és legalább egy kicsit jóllakatta a többieket. Bárdosi Sanyi és Horváth Éva az idő előrehaladtával úgy tűnik, hogy egyre közelebb kerül egymáshoz. Sanyi pédául lelkesen gondoskodik Éváról – szívesen betakargatja, és megmasszirozza az ex-szépségkirálynőt. A kettős a kincsvadászaton is közösen vett részt, sikeresen birkózva meg a kötelekkel és a csomókkal. A kérdésre a választ azonban elszúrták, így lemondhattak a meglepetésről.

Győző táborparancsnokként rendrakásra szólította föl a többieket, akik erre lázadással reagáltak, fájlalták, hogy Gáspár Győző csak dirigál, de nem csinál semmit. Benkő Dániel és a showman között az ellentétek egyre éleződnek. Ez talán annak is köszönhető, hogy Győzőnek egyre jobban hiányzik a család, az otthon melege. Mivel a lantművész leripacsozta a csapatot, Győzike csúnyán leteremtette. Aztán kiderült, hogy a showman sokkal rosszabbat gondolt a szó jelentéséről, mint amit az valójában jelent.

A többiek szerencsére felvilágosították a salgótarjáni sukár gyereket, de még ez sem volt elég ahhoz, hogy elcsendesedjenek az indulatok. A nézők szombaton Horváth Évától várják a bátorságpróba teljesítését.

 

Forrás: bulvar.ma.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk győzike sztár horváth éva bárdosi sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr93708204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása