HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Balázs kárörömmel közli a celebekkel a rájuk váró feladatot

2008.10.14. 12:11 sorozat

 

Balázs élvezi, hogy alázza a sztárokat.

Tény sokkal kellemesebb feladata van, mint a celebeknek, - akiknek nem volt ugyan kötelező elvállalni -, de azért kicsit durva, hogy még nyilvánosan kinevetik őket csatorna munkatársai.

De mit számít mindez? hisz már megvan a következő csoport is..... a pénz nagy úr, ha jól megfizetik, szivesen csinálunk magunkból bohócot....

 

 

Balázs élvezettel alázza a szenvedő sztárokat

Sebestyén Balázs kárörvendően kineveti a dzsungel hőseit. Örömmel, maró gúnnyal tálalja a Celeb vagyok, ments ki innen szereplőinek a feladatokat, amelyek teljesítése közben is folyamatosan röhörészik a sztárokon. Láthatóan élvezi, hogy a megaláztatásokat ő közölheti a hírességekkel.

 


Sebestyén Balázs és Vadon Jani örül, ha megalázhatja az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor sztárjait. A kimentésre váró hírességeket szinte folyamatosan zrikálják, ha csak tehetik, tudatosítják bennük, hogy nem vár rájuk kellemes feladat. Ráadásul mindezt legtöbbször olyan stílusban teszik, hogy attól az egyszeri zenész, sportoló, showman, újságíró, műsorvezető biztosan úgy érzi magát, hogy a sárga földig lealázták.


Előfordul, hogy csak egyszerűen kinevetik dzsungelbe száműzött sztárjaikat, azonban abban az idegállapotban, amiben hírességeink lehetnek Argentína mélyén, nem mindegy, hogyan szól hozzájuk az ember. Egyetlen rossz mondat, rossz időben előtörő kacaj, és máris robbanhat a bomba, kikelhetnek magukból a szereplők.


Pedig Balázstól nem a rosszindulatot, a fennhéjázást, más kinevetését várná az ember. Éppen idén jelentette meg ugyanis könyvét, Szigorúan bizalmas címmel, melyben arról mesél, hogy mennyire elmélyedt a keleti filozófia világában. Azzal pedig nemigen fér össze mások megalázása, kiröhögése, a gyúnykacajok sokasága. Láthatóan élvezik ugyanis a műsorvezetők helyzetüket, hogy míg ők a szállodai szobában "tengetik" napjaikat, addig az általuk örömmel tálalt feladatoktól a sztárok szenvednek. Szinte minden nap emelt hangon említik meg, hogy mi lesz az ő esti programuk.
– Vár ránk még egy masszírozás is egyébként este – jegyzik meg a műsorvezetők a bejelentkezések során, miközben lábukat áztatják a hotelben.


Az RTL Klub kommunikációs igazgatója nem érzi tragikusnak a helyzetet.
– Nem gondolom, hogy Balázs és Jani rosszindulatúak lennének ebben a műsorban. Valóban időnként irónikusak a sztárokkal szemben, de ez része a szórakoztatásnak, és ezt a karaktert Balázstól már láthatták a nézők a Kész átverésben is – nyilatkozta lapunknak Rényi Ádám.

Forrás. borsonline.hu
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk sztár sebestyén balázs vadon jános

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr34713207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása