HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Egyre ingerültebbek a celebek az őserdőben

2008.10.14. 06:18 sorozat

Meggyűlölik egymást a celebek a vadonban

Egyre ingerültebbek egymással a dzsungelbe száműzött hírességeink. Eldurvuló viták, bántó beszólások jelzik a napról-napra fokozódó feszültséget a sztárok között. A legkeményebb támadások Benkő Dánielt érik, a nélkülöző celebek lassan már csak egyetlen kérdésben értenek egyet: utálják a szexőrült lantművészt.

 


A kezdeti napok kedélyes társalgásai után mindinkább kiéleződnek a személyes ellentétek Argentínában sínylődő celebjeink között. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a társaság nem fogja sokáig tűrni Benkő Dániel rigolyáit. A zenész annyira irritálja társait, hogy Somát, Győzit és Bárdosit is sikerült kihoznia a sodrából. Olyannyira, hogy a kamerákról megfeledkezve becsmérelték a lantművészt.
– Te egy bolond vagy Dániel, de én utállak. Utállak, mert egy hülye vagy. Önzõ vagy, lusta vagy! – dühöngött az egykori birkózó.
– Nem csodálom, hogy másfél év volt a leghosszabb időszak, amíg együtt élt vele egy nõ! – jegyezte meg epésen a Mamagésa a férfiasságával előszeretettel kérkedő művészről, aki azzal haragította végleg magára a társaságot, hogy magához nyúlt a dzsungelben.
 Tudod, mi vagy te? Egy öreg vén tróger! – kiabált magából kikelve Bárdosi. Egyedül Falusi Mariann pengetett szelídebb húrokat.
– Tekintsétek udvari bolondnak! – legyintett, de ezzel aligha nyugtatta meg a dühöngő celebeket.

 

Forrás: borsonline.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk győzike soma sztár falusi mariann benkő dániel

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr3711071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása