HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Az állatvédők miatt fognak éhezni a celebek?

2008.10.15. 08:48 sorozat

 

A Győzike-show után újabb felháborodás...
Disznóölés a dzsungelben - Feljelentenék az állatvédők az RTL-t!

Az argentin dzsungelben próbára tett celebek mellett egy kismalac sorsa is izgalomban tartja a nézőket - és az állatvédőket is. Közölték, ha a sztárok leölik a malacot, feljelentik az RTL Klubot.

 

 

 

Néhány napja ajándékot kaptak az argentin dzsungelben megméretett hazai sztárok - Egy kismalacot, melyet Argentin Veres Vilmosnak kereszteltek.

A hölgyek védelmükbe veszik, Győzike és Bárdosi Sándor azonban szívesen falatoznának belőle. Az állatvédőket nem hagyta hidegen a dolog, közölték: a riportokban sem mutatják sosem az állatok leölését a húsfeldolgozóban, ezért ha a celebek a kamerák előtt állnak neki trancsírozni a malacot, feljelentik az RTL Klubot - adta hírül a Napi Ász.

Az állatvédők már korábban is tiltakoztak hasonló ügyben - Az RTL Klub kapott hideget-meleget korábban a Győzike-show miatt, amikor a család kutyája, Buksi rejtélyes körülmények között elpusztult.

Később is előfordult azonban botrányos eset a roma rapper show-jában: azt lehetett látni, hogy Győző kisebbik lánya felporszívózza a hörcsögöt.

Később a csatorna és Győzike is cáfolta, hogy a kis állatnak baja esett volna, sőt, a hörcsög család még bővült is...

Egy biztos, a celebeknek meg kell gondolniuk, szeretnének-e disznótorost enni vagy gyorsan elállnak a szándékuktól...

A dzsungelben próbára tett sztárok egyébként eddig jól bírják a strapát. A bátorságpróba egyikük számára sem okozott nagy gondot, undorodva bár, de végigcsinálták a nekik szánt feladatokat.


Forrás: bulvar.ma.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: rtlklub cikk győzike sztár bárdosi sándor

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr22714751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása