HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Indulatok Lilunál a Dzungelpartin

2008.10.15. 08:29 sorozat

 

Úgy tűnik nemcsak a dzsungelben izzik a levegő, hanem itthon is. A Délutáni dzsungelpartiban majdnem összeverekedtek a celebek barátai!

A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban folyamatos a feszültség Győzike és Benkő Dániel között, ráadásul már Bárdosi Sanyi is többször kiabált a lantművésszel.

 

 

 

A hétfő délutáni „Celeb vagyok… Dzsungelparti Liluval” című műsorban a három szóban forgó celeb legjobb barátai reagáltak - szintén indulatosan - az elmúlt napok eseményeire.

– Az előző adásban Győzi finoman szólva nem mondott igazat arról, hogy Dániel mit tett hozzá a kincsvadászathoz – kezdte Lilu.

– Pofátlanul hazudott! – vágta rá Benkő barátja, Kovács Attila azonnal, akit mélyen felháborítottak az események. A legutóbbi kincsvadászatra ugyanis a Gáspár-Benkő párost ment, ahol Dánielen múlt a siker, ennek ellenére a hőzöngő Győzike a táborbelieknek azt mondta, hogy Benkő nem csinált semmit. A furcsa viselkedéséről híres lantos pedig meghagyta ebben a hitben a többieket.

–Győzi a láda cipelésére gondolt, ami alól kihúzta magát Benkő – védte meg barátját Burai Tamás.

A torzsalkodó celebek barátai kis híján egymásnak estek a stúdióban, a verekedés elkerülése csak Lilunak köszönhető, aki leteremtette őket.

 

 

 

Az adás után Győzike édesapja tajtékozva kereste meg a Dzsungelparti szerkesztőségét. A nyilvános szereplést egyébként kerülő férfi most közölte, hogy részt akar venni a műsorban, hogy megvédhesse hazugnak kikiáltott fia becsületét.

Kedd délután 16.20-kor látható, mit tud felhozni fia mentségére. Lilu pedig csak reménykedni tud, hogy nem verik össze a dzsungelberendezést.

Forrás: blikk.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk győzike lilu sztár benkő dániel dzsungelparti

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr82714743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása