HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Vajon melyik celeb jön ma haza elsőként, Argentinából?

2008.10.15. 18:16 sorozat

 

Utoljára ülhette körül a tábortüzet mind a tíz celeb. Ezentúl arról szavazhatnak a nézők, ki hagyja el a tábort.

A dzsungellakó hírességek Bárdosi Sanyi és Czene Attila vezetésével két csapatra szakadtak.A két sportoló a bátorságpróbán csapatuk fejadagjáért küzdött, ám végül mindenki éhen maradt.

A celebeket a honvágyon kívül leginkább a rovarok kínozzák. Hiába minden óvintézkedés, senki sem úszta meg a kellemetlen csípéseket, így a nap nagy része vakarózással telt.

A kincsvadászatra ugyancsak két csapat indult, Attila Somát vitte magával, Sanyi pedig Patríciát. Természetesen a megkaparintott jutalomnak is csak az egyik csapat örülhetett, a konkurens 5 híresség hoppon maradt. A győztesek jutalma egy tábla csokoládé volt, amit jóízűen fogyasztottak el a tábor kellős közepén, cseppet sem törődve éhező társaikkal.
Az utolsó estét a sztárok egymás kiparodizálásával töltötték. A vidám előadásokat volt aki élvezte, volt aki zokon vette, de végül mindenki jól szórakozott. A mosoly azonban hamar az arcukra fagyott, mikor megtudták, valaki az utolsó estéjét tölti a táborban.

A bátorságpróbára a nézők Dér Henit küldték, aki Bárdosi Sanyit választotta segítőnek.

 

 

 

Ki legyen a dzsungel királya?

Szerdán valaki elhagyja a dzsungeltábort.

Szerda estétől új fordulatot vesz a játék az RTL Klub népszerű kaland-realityjében, a nagy sikerű Celeb vagyok, ments ki innenben! A 10 szenvedő celeb közül egynek el kell hagynia a tábort, ugyanis mától a nézők “királyválasztók lesznek”, azaz arra adhatják le voksaikat, akit legtovább látnának a képernyőn, így a legkevesebb szavazatot összegyűjtő híresség nem pusztítja tovább a rizst és a babot: mennie kell. A bátorságpróbák természetesen folytatódnak, ám mostantól a megmaradt táborlakók szavazzák meg, hogy melyik társukat részesítik ezen örömökben.

Forrás: rtlklub.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr72715632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása