HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Bátorságpróba - Falusi Mariann

2008.10.16. 22:13 sorozat

 

Kígyókkal és patkányokkal hősiesen szembeszálló celeb
A ma kiválasztott celeb hősiesen szállt szembe a kígyókkal és patkányokkal a sötét barlangban.

Falusi Mariannt, a Padödő énekesét küldték ma Bátorságpróbára a Celeb vagyok ments ki innen c. produkcióban. Nehéz feladata volt, mégis remekül helyt állt.

Az volt a dolga, hogy a sötét barlangba bekússzon, majd az ott lévő nyílásokban keressen meg minél több - lehetőleg kilenc - csillagot. Nehezítésképpen odabent állatok is voltak, kígyó, patkány, leguán..., szóval Mariannak igazán nehéz dolga volt, pláne, hogy a gyufa, amivel némi fényt csiholhatott, egy helyen vízbe esett, így aztán tejles sötétségben kellett küzdenie. Ő azonban énekelt, hogy így doppingolja magát és hősiesen végigcsinálta a próbát. 8 csillagot is össze tudott gyűjteni, úgyhogy hősként ünnepelték őt, amikor visszatért a táborba!

 

 

 

Forrás: rtlklub.hu

Szólj hozzá!

Címkék: videó falusi mariann bátorságpróba

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr40718140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása