HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Patrícia hiányát érezni fogják a celebek!

2008.10.16. 18:44 sorozat

 

Az újságírónő testvére szerint sokat segített a táborlakóknak Patri gondoskodása.

Szerdán fordulóponthoz érkezett a Celeb vagyok, ments ki innen! valóságshow. Először szavaztak ki a nézők a tíz celeb közül egyet, aki már az argentin szálloda kényelmét élvezheti és finomabbnál finomabb ételeket ehet. Hogy miért éppen Szabó Patrícia volt az első távozó, arról a közönség és a barátok, családtagok véleménye megoszlik.

– Szerintem ő túl csendes, nem vett részt a konfliktusokban, ezért nem volt olyan érdekes, mint a többiek – hangzott el egy lány véleménye a Dzsungelparti stúdiójában, amihez egy fiú is rögtön csatlakozott.

Hamarosan megérkeztek Liluhoz az újságírónőhöz közel állók, a testvére Szabó Nikoletta és az egyik legjobb barátnője, Rubint Réka, aki tíz éve közeli barátja Szabó Patríciának.


– Úgy gondolom, azért esett ki Patrícia, mert nem volt olyan harsány, mint a többiek. Egyszerűen nem jött le a képernyőről, hogy ő milyen igazából. Biztosan meg fogják érezni a hiányát a többiek, hiszen ő volt az, aki a fiúkat este betakarta, és aki kimosta a ruháikat vagy főzött rájuk. A nővéremből kibújtak az anyai ösztönök a dzsungelben – mondta el Niki a Délutáni dzsungelpartiban.

 

 

 

Rubint Réka nagyon sajnálja, hogy a barátnőjét hazaküldték, mert így nem derül ki a nézők számára, hogy milyen fantasztikus lány. Réka szavaival élve ő egy verőér, aki összefogja a csapatot, nagyon elhivatott és becsületes.

– Patrícia mindenben maximalista. Amikor járt hozzám edzeni, nemcsak azt a másfél órát töltötte a teremben, amíg az edzés tartott, utána is maradt és tovább dolgozott. Biztos vagyok benne, hogy az esőerdőben is azon járt az esze, hogy mi történik éppen a munkahelyén – osztotta meg gondolatait Réka Patríciáról.

Péterfi Judit, a Fókusz riportere elkísérte az első kiesettet a szállodába, és lehetőséget adott rá, hogy a tévéképernyőn keresztül üzenjen az otthoniaknak, és elmondja véleményét a csapattársairól. Szabó Patrícia Falusi Mariannt és Czene Attilát várja, úgy gondolja, nekik kellene a következő napokban elhagyniuk a tábort és csatlakozniuk hozzá.

Szeretné, ha Horváth Éva lenne a dzsungel királynője, mert okosnak, nyíltnak és vakmerőnek tartja az egykori szépségkirálynőt. Viszont Bárdosi Sanyinak azt üzeni, hogy próbáljon meg felülkerekedni indulatain, mert sokszor rossz irányba terelik őt az ösztönei.

 

Forrás: rtlklub.hu

Szólj hozzá!

Címkék: cikk rubint réka szabó patrícia

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr77717472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása