HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Bátorságpróbán: Heni, Éva és Dániel

2008.10.18. 14:06 sorozat

 

Bátorságpróba: Évának, Benkőnek és Heninek le kellett vetniük a ruhájukat és fóliával tekerték be őket. Majd mint egy csúzlit, kilőtték egymást egy körülbelül 20 méter hosszú csúszós csúszdán, hogy a kezükben lévő „dárdával” menet közben ki tudják szúrni a csillagokat tartalmazó lufikat. A csúszás végén egy hatalmas sárgödörbe landoltak. „Takarjuk be a mellemet”. „Jaj, ez jó, mert tartja a meleget” - mondta Horváth Éva még a feladat teljesítése előtt. Egyébként igazán mókás az is, ahogyan Dér Heni óriásit esett, a férfiak számára azonban talán mégis az lehetett a legjobb pillanat, amikor Heni tangája becsúszott és sokat sejtetően láttatott nőiesen kecses tomporából. „Roppant mókás volt” – értékelték a feladatot a sztárok.

 

 

 

Forrás: rtlklub.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó benkő dániel horváth éva dér henrietta bátorságpróba

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr64720066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása