HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Monique Covet Benkő Dánielről beszélt

2008.10.20. 09:13 sorozat

 

Monique Covet nem kertelt!
Benkő Dániel beteg, de a pénisze hatalmas! - állítja a pornószínésznő

Sokan állnak értetlenül a dzsungelben próbára tett celebek közt jeleskedő Benkő Dániel viselkedése előtt - Monique Covet pornószínésznő megmondta a sztárról nem mindennapi véleményét.

Ma már Olaszországban él, nem forgat, csak showtáncot vállal Monique Covet - A pornószínésznő régóta ismeri Benkő Dánielt, és jó embernek tartja.

A pornósztár szerint Benkő súlyos beteg és nagyon perverz - de lelki problémáit szeretné kompenzálni a nyilvános meztelenkedéssel. Azt sem titkolta: hatalmas pénisszel áldotta meg a sors Benkőt. Ám köztük nem volt szexuális kapcsolat, mert jó barátok - adta hírül a Napi Ász.

 

 

A lantművész különös viselkedése kapcsán mondott véleményt a pornószínésznő, hiszen Benkő nem egyszer megbotránkoztatta már társait a dzsungelben, a Celeb vagyok, ments ki innen! kalandjátékban.

Azon kevésbé csodálkoztak, hogy megbámulja a hölgyek idomait - Soma például alaposan szemre lett vételezve, miközben tornával igyekezett formában tartani a lányokat.

A farizom gyakorlatok láttán Benkő nem mulasztotta el megjegyzeni Somának, hogy le kéne szoknia a melltartóról, hiszen csak két gyereket szült és szoptatott, de így is "bomba jó".

Alaposan meglepte a többieket azzal is, hogy önkielégítést imitált egyik reggel - Dér Heni szájtátva bámulta a jelenetet, s bizony a többiek se felejtették el egyhamar.

Kinter Oszkár műsorvezető, aki szintén régóta ismeri Benkőt, nemrég elmondta, csak a kamerák előtt ilyen a lantművész, a magánéletben kimondottan visszafogott, csendes ember, akivel akár órákig is lehet beszélgetni a világ nagy dolgairól.

Kevésbé zavarja Benkő viselkedése Falusi Mariannt is - Mint kiderült, a lantművész huszonöt éve csapta neki a szelet. Sőt, majdnem az ágyban kötöttek ki, így a Pa-dö-dő énekesnője sem lepődik meg túlzottan egy-egy érdekes jeleneten...


Forrás: bulvar.ma.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: cikk sztár monique covet benkő dániel

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr17722575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása