HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Bátorságpróbán mind a három celeb

2008.10.23. 07:22 sorozat

 

Az utolsó napon mindhárom híresség bátorságpróbára ment.

Először Falusi Mariannt láthattuk, aki igazán testhez álló feladatot kapott. Egy kabinban kellett karaokéznia, de úgy, hogy ha hibázik, például lemarad a szöveg éneklésében vagy téveszt, hideg zuhanyt, majd egy idő után már mindenféle gusztustalan színes löttyöt és madártollat kap a fejére. Egy ideig úgy tűnt, Mariann nem hazudtolja meg önmagát, és a Padödő sztárján nem találnak fogást, ez azonban csak addig volt így, amíg a huncutkodó műsorvezetők, Vadon Jani és Sebestyén Balázs olyan mértékben fel nem gyorsította a zenét, hogy az már követhetetlenné nem vált. Mariann hősiesen állta a próbát, úgyhogy a maximális 5 csillagot kapta meg.

Évit pedig egy félelmetes állatokkal teli, négy részből álló dézsa fölé lógatták, így kellett a szájával kiemelnie a kígyók, békák és leguánok közül csillagokat. Évi ügyesen végigcsinálta a feladatot, főleg, hogy egyszer csak rátekeredett a lábára az egyik rágerjedt kígyó. Megérdemelten kapott ő is 5 csillagot.

 

 

Hannibál Benkő utolsó vacsorája
Talán a legnehezebb feladatot az utolsó Dzsungelban maradt férfi kapta. Nem csoda hát, hogy leapadt a vegetáriánus Dániel arcáról a mosoly, amikor meglátta, milyen „finomságokat” kell elfogyasztania a vacsorán. A menü: tapírnyelv, nyers marhabél, sváb bogár, kukac…

Benkő persze szóvá tette, hogy a menü összeállítói nem voltak tekintettel arra, hogy ő vegetáriánus… Csalni viszont hiába próbált volna, Balázsék ugyanis gondosan ellenőrizték, hogy az ételeket Dániel lenyelte-e.

„Ez él” – mondta Benkő, amikor a harmadik fogás tányérján egy kukac volt. „Én, aki megmentem a malacot a többiektől, most egyek meg egy kukacot vagy gilisztát?” – sopánkodott a győzelem érdekében a jelek szerint mindenre képes lantművész. „Jézus Mária, ez szúr, mint egy állat” – Benkő ugyanis a mozgó, kemény sváb bogarat is lenyelte.

„Aki király akar lenni, annak minden áldozatot vállalnia kell” – jegyezte neg a mindenre elszánt őrült.

 

 

Forrés: rtlklub.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó falusi mariann benkő dániel horváth éva bátorságpróba

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr70727636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása