HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Falusi Mariann lett a Dzsungel Királynője!

2008.10.23. 07:29 sorozat

Minden hiába!
Dániel azonban hiába fogyasztotta el a gusztustalan ételeket, a Dzsungel királya címért folytatott harcot elbukta. Ő kapta a legkevesebb SMS szavazatot.

A lantművész azonban mégsem ezt sajnálta a legjobban, hanem a malackát, akinek ismét elénekelte az önök által már jól ismert malac-dalát. Mégis boldogan távozott a Dzsungelből, ő lett ugyanis a szavazáson az, aki ma először kiesett, és így a kalandműsor 3. helyezettje lett.

Nem sokkal később az is kiderült, hogy Mariann nem csak kiváló énekes, de a nézők őt találták a Dzsungel királynője címre legméltóbbnak.

 

 

Forrás: rtlklub.hu

Szólj hozzá!

Címkék: videó falusi mariann

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr79727640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása