HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Az első Bátorságpróbán Tóth Gabi

2008.10.28. 06:08 sorozat

 

Ki kellett menteni a sötét gödörből a celebet

A mai első adásban még a celebek maguk közül választhatták meg, ki menjen Bátorságpróbára. Mivel Tóth Gabit találták társai a legbátortalanabbnak, ő esett át először a tűzkeresztségen, vagyis a próbán. Egy néhány méter barlangba eresztették le, és a gusztustalan állatokkal teli, sötét hasadékokból kellett kiemelnie a csillagokat. Társa, Steiner Kristóf ehhez képest meglehetősen egyszerű feladatot kapott: joystickkal vezérelhette a kötelet, amin művésztársa lógott lefelé. Tóth Gabi reszketett, amikor egy undorító, félelmetes kígyóval kellett nem csak farkasszemet néznie, de testközelbe kerülnie. A celeb egy ideig állta a próbát, de aztán feladta a harcot, és elkiáltotta magát: „Celeb vagyok, ments ki innen!” De azért így is sikerült 3 csillagot begyűjtenie és ezáltal 3 fejadaghoz juttatnia a csapatot. Egyébként a néhány maroknyi rizs egy jelentős része a földre borult, úgyhogy celebjeink végül kénytelenek voltak a földről felhalászott darabokat is elfogyasztani.

A műsor végén megtudhattuk azt is, ki megy legközelebb Bátorságpróbára. Tóth Gabi meglepetésére ismét neki kell a fejadagért megküzdenie, ma ugyanis nem élvezett még védettséget.

 

 

Forrás: rtlklub.hu

1 komment

Címkék: videó tóth gabi steiner kristóf

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr47735679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.10.28. 06:56:45

Ne haragudjatok, de sok blogíró társam nevében mondom, hogy elég hányadék dolog ez a "valóságsó". Rovarokat enni nem bátorság, meg kígyók közt flangálni sem sikk. Tudom én, a profit a nézettség. Sok szerencsét, de én leszek a nézőtök, persze sok buta akad a helyembe.
süti beállítások módosítása