HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Megharapta a kigyó Tóth Gabit!

2008.10.29. 06:22 sorozat

 

Alig egy napja költöztek be a Celeb vagyok, ments ki innen! második szériájának tagjai az argentín dzsungelbe, Tóth Gabi máris folyamatos próbatételeknek van kitéve. Először a társai, majd másnap a nézők szavazták meg, hogy az aranytorkú lány adjon számot bátorságáról. Gabi persze lassan már összeesküvést lát a dolgok mögött és jó szokásához híven, önmagát adva pityergés közben próbált magyarázatot találni: "Miért szívatnak engem?"

 

"Az valamit jelent, ha ennyien Rád szavaztak!" - próbálták vigasztalni Gabit a többiek. A Haláli Libikóka című játékban az énekesnő Zimány Lindát választotta segítőnek.

Gabi és Linda egymásnak ellentétes irányban mozogtak az alpinistákéhoz hasonló kötélzeten. Gabi felülről lefelé, Linda pedig fordítva. Egyszerre kellett mozogniuk, húzódzkodni az ellentétes irányba, és 5 perc állt rendelkezésükre, hogy együttműködve végrehajtsák a feladatot. 5 gömb volt mindkettejük oldalán rögzítve a fákra, amelyik Gabinak a legfelső, az Lindának a legalsó és így tovább - sorrendben a következő állatokat tartalmazták, amelyek a csillagokat "védték": leguán, pók, férgek, béka, kígyó! A feladat nehezítve volt azzal, hogy nem egyszerűen csak be kellett nyúlniuk a gömbbe, hanem Lindának ki kellett vennie egy üvegcsében található kódot, amit Gabinak az ő azonos állatot tartalmazó (ellentétes oldalon található) gömbjében lévő kis lakatba kellett próbálnia, és ha kinyílt a lakat, akkor kivehette a csillagot, majd a saját gömbjébe benyúlva Linda is a sajátját.

Linda legalsó gömbjében a leguán védte a kódot, kivette mellőle, majd Gabi próbálkozott, de nem sikerült nyitnia a lakatot. A póktól Lindának nem sikerült kivennie a kódot. Linda undorodott a póktól és a kígyótól, míg Gabi a férgektől félt, ezeket nem akarták megérinteni.

Linda a férges gömbről: "Abból én kiveszem, nem lesz vele gond!"
Gabi: "Na abból viszont én nem veszem ki. Menj tovább a békához!"
A békánál elsőre sikerült megszerezni a kódot, majd a lakatot is hamar kinyitották, így meglett az első két csillaguk.

"Azt az egyet tűztem ki, mielőtt idejöttem, hogy férgekhez nem nyúlok! A kígyót meg is fogom, arrébb is teszem, nem fog bántani!" - mondta Tóth Gabi.

Linda ugyanannyira nem akarta a kígyót, mint Gabi a férgeket, mégsem bizonyult elég határozottnak, így Gabi erőszakossága győzött és tovább bíztatta Lindát, hogy vállalják be a kígyós gömböt. Ki is vette a kódot, majd Gabi megpróbálta a lakatot nyitni vele, tényleg nem félt nagyon tőle, viszont a kígyó nem nagyon bírta a folyamatos zaklatást, így büntetésül megharapta Gabi kisujját. Természetesen a játékban használt egyik állat sem mérges, vagy életveszélyes, így nem lett semmi baja az énekesnőnek.

A játék végén a leguán, megunva a kényelmetlenségeket, elindult kifelé a gömbből, nem kis riadalmat okozva. Ki is esett belőle végül, de szerencsére nem esett baja. Gabi komolyan aggódott érte, így megkönnyebbüléssel töltötte el, hogy megmenekült.

Forrás: stop.hu

Szólj hozzá!

Címkék: cikk tóth gabi sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr77737860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása