HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Kincsvadászat - Sütő Enikő és Szőke András

2008.10.30. 06:18 sorozat

 

A sztárok már a 3. napon fáradtsággal küszködnek. Mindenki levert és mélabús, egyedül Delhusa „Rambó” Gjon bírja a strapát. Folyamatos jókedvét valószínűleg a mindennap lenyomott több száz fekvőtámasznak köszönheti.
A Kincsvadászaton Sütő Enikő fadeszkákon egyensúlyozva haladt előre úgy, hogy közben Szőke András adta neki az instrukciókat. Leggyakrabban a „Pucsíts” felkiáltás hangzott el, s a mókamester tenyere több esetben is Enikő fenekén landolt, aki persze kikérte magának ezt a fajta viselkedést. A két sztárnak végül sikerült leküzdenie az akadályokat, és elhozták a ládát, igaz, a kulcsot időközben elhagyták. Végül késsel feszítették fel a ládát, s kivették belőle a jól megérdemelt nyereményüket. Egy füzetet és egy tollat…Mindeközben Zimány Lindát a táborban egy hernyó úgy megcsípte, hogy zokogva szaladt az orvosokért.

 

 

Forrás: rtlklub,hu

Szólj hozzá!

Címkék: videó szőke andrás sütő enikő kincsvadászat

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr48739811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása