HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Sütő Enikő távozik elsőként a dzsungelből

2008.11.05. 05:43 sorozat

 

Míg az első széria tagjai minél tovább akartak maradni, a Celeb vagyok… második csapatának tagjai szinte kivétel nélkül hazavágynak.

- Sajnos csak egy ember mehet – kámpicsorodtak el a celebek.

Úgy látszik többeknek elege van a komfortmentes létből. Kivéve talán Szőke Andrást, aki Natasát pátyolgatva, felette apáskodva talán hasznosabbnak és erősebbnek érzi magát társainál.

A táborlakók kicsit jobban viselik Pákó jelenlétét, kezdenek megbarátkozni azzal a helyzettel, hogy a nyakukon maradt a Fekete Párduc, aki maga is csodálkozik azon, hogy eddig kibírta:

- Úszni nem tudok, a kígyóktól is félek, és mégis itt vagyok a dzsungelben – mondta Keleti Andinak a kincsvadászat előtt, amit végül a fekete kendősök nyertek: a jutalom csokoládé volt. Sajnos nem tudták megosztani a többiekkel, pedig Natasa hosszú napok óta vágyik egy kis csokira.

Csoki helyett maradt a nótázás, Tóth Gabi és Delhusa Gjon nem mindennapi párbajából Gjon került ki győztesen.

- Elmondom a véleményem és akkor jön ez a támadás es ez annyira szar – mondta Pákó, akit a játékkal kapcsolatos vélemény-nyilvánítása miatt cikiztek a többiek.

- Be kellett illeszkednem, és ez nagyon nehéz volt – sírta el magát a fiú, aki olyannyira felhergelte saját magát, hogy végül szabályszerű zokogásba kezdett. Nehezményezte, hogy Oszkár állandóan fintorog rá. Gjonnink nemes egyszerűséggel erre csak így reagált: „Az a baj Oszkárral, hogy még senki sem mondta meg neki, mekkora bunkó”.

Nem csak Pákó érezte magát rosszul, Zimány Lindának sem volt jó napja, hiszen újabb balesete volt, amelyet egy Kristóf által eldobott, félig kiürült szúnyogriasztó okozott. A Cool TV műsorvezetője fél centis horzsolása miatt orvost akart hivatni.

A bátorságpróbára a nézők Natasát küldték, akit Szőke András segített át a megpróbáltatásokon. Békákkal, kigyókkal, és egyéb ínyencségekkel a nadrágjában kellett táncolnia. A próba összességében vidám hangulatban telt, ráadásul a maximális eredményt hozta.

- Istennő vagy! – kiabálta folyamatosan Natasának Szőke András.

 

 

A tábor lakói közül ma Sütő Enikő hagyja el a vadont, ezzel ő a játék első kiesője.
- Szerintem ez nem meglepetés senki számára. A többieknek nagyobb a szája, én inkább pasztell színű  – mondta Balázséknak.

 

 

Forrás: rtlklub.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó pákó szőke andrás janics natasa sütő enikő bátorságpróba

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr37750657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása