HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Az új jövevény érkezése fölkorbácsolta az indulatokat

2008.10.12. 13:48 sorozat

 

A tábor lakóinál komoly problémát jelent a higiénia megtartása, illetve egyre nagyobb hangsúly kerül az árnyékszék tisztántartására. Ezen a napon Benkő Dániel feladata volt rendbentartani a wc-t, és őt – meglepő módon - egyáltalán nem zavarta, hogy mások után kell takarítania. A lantművész persze nem vitte túlzásba a dolgot, így munkája hagyott némi kívánnivalót maga után.
Somáé lett a tábor főnöki posztja, parancsnokságát önmagához híven szeánsszal kezdte, és bár Mama Gésa építő jelleggel hívta közös meditációra társait, ötlete nem aratott osztatlan sikert.
Horváth Éva Bátorságpróbájával egyidőben a tábor új lakóval, egy malaccal bővült.

 

 

 

Az állat érkezése fölkorbácsolta az indulatokat, többekben fölmerült az is, hogy levágják a kismalacot. A csapat két részre szakadt: egyesek – mint például Benkő Dániel, vagy Horváth Éva - sajnálták a fiatal disznót, mások inkább jól akartak lakni. Gáspár Győzőben vadul buzogott a hentes vér, ő volt a leghangosabb szószólója annak, hogy a malacot levágják. Mark, a hazai tinibálvány, és általában a csapat férfitagjai a reális, a nők pedig az érzelmi oldaláról közelítették meg a kérdést. Hogy mi lett a malac sorsa, arról vasárnap tudhatnak meg többet.
A kincsvadászat résztvevői ezúttal Mark, Soma és Patrícia voltak. Ügyességi gyakorlatukat, melyben vízfolyásoknak kellett útját állniuk, sikeresen teljesítették, de a ládát sajnos most sem sikerült kinyitniuk.

 

Forrás: rtlklub.hu

Szólj hozzá!

Címkék: cikk győzike soma sztár márk benkő dániel szabó patrícia

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr63710506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása