HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Dánielre megint kiakadtak - Kincsvadászat

2008.10.17. 06:19 sorozat

 

Ismét kiakadtak a celebek Benkő Dánielre. Ezúttal azért támadt közöttük konfliktus, mert a zenész odaengedte a röfit ahhoz a fazékhoz, amiből máskor enni szoktak. "Ott ugrál a malac, amiből máskor enni szoktunk" - dühöngött Győzike, aki ismét igen hevesen nekieesett a lantművésznek.

Megnézhettük, hogyan próbáltak a Kincsvadászaton angolnákat fogni a Dzsungel lakói, hogy az edény aljában lévő ládakulcsot megszerezzék. Győzike, ahogy már nem először, nagyon bepánikolt, még megpróbálni sem volt hajlandó a feladatot, hiába kérlelte őt többször is Éva és Mark. "Nem nyúlok hozzá" - üvöltötte Győző. Mark viszont hősiesen próbálkozott kiemelni a síkos darabokat is. Évi is részt vett a feladatban, bár az elején jól megijedt, sőt sikított is egy óriásit.

Ezután kötélen kellett leereszkedniük a magas vízesésen, amelynek aljában Győzike megtalálta az ételt tartalmazó ládát, így legalább ő is csinált valamit. Egyébként ami azt illeti, ez az extra ananász már nagyon kellett nekik, mert meglehetősen éhesek voltak már.

 

 

 

Forrás: rtlklub.hu

Szólj hozzá!

Címkék: győzike videó márk benkő dániel horváth éva kincsvadászat

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr77718144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása