HTML

Celeb vagyok,

Celebek az argentin őserdőben, reality show. A nézők szavazataikkal küldhetik őket bátorságpróbára, illetve menthetik meg őket a borzalmas feladatoktól

Kereső

Egyedi keresés

A Dzsungel Sztárok

REKLÁM

Utolsó kommentek

Bátorságpróbán Dániel

2008.10.21. 06:27 sorozat

A Bátorságpróbára Benkő Dánielt küldték a többiek, és közben sutyiban - amíg a lantművész a fejadagokért küzdött - megmosdatták argentin Veres Vilmost, a malacot, és ha ez nem lett volna elég, a lányok tűzpirosra lakkozták az állat körmeit. Balázsék meg is jegyezték, hogy a csapat megalkotta Dél-Amerika első transzvesztita malacát. Dániel ezalatt négy csillagot, ezzel négy fejadagot szerzett csapattársainak.
Az este folyamán a celebek a tűz mellett őszintén beszéltek egymáshoz fűződő érzelmeikről. Benkő Dániel most is keményen odamondogatott a többieknek.

 

 

 

Forrás: rtlklub.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó benkő dániel bátorságpróba

A bejegyzés trackback címe:

https://celebvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr75724137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása